top of page
Bekleding
Au Coin Vert, een verhaal
in het hart van de Marollen
 

Al vier generaties lang is het huis "Au Coin Vert" aanwezig in de Blaesstraat, in het hart van de Marollen, de decowijk in Brussel. Vandaag de dag zorgen Isabelle en Stefaan ervoor dat de unieke vakkennis van dit huis wat betreft raadgeving en confectie van gordijnen, overgordijnen, valletjes, spreien en alle soorten zonwering wordt weerhouden en mee evolueert met de nieuwste technologieën zonder de kwaliteit en traditie uit het oog te verliezen.

In de grote toonzaal van het huis zullen producten van de beste kwaliteit producten aan u aangeboden worden, alsook producten die de smaak en wensen van eenieder zullen tegemoetkomen.

 

 

 

1899
De kwaliteit, de keuze en de prijzen
 

In samenwerking met diverse merken biedt het huis

Au Coin Vert u de grootste selectie van kwaliteitstoffen in Brussel: traditionele en hedendaagse collecties, zowel voor raamdecoratie als voor bekleding van uw meubels worder u aangeboden voor competitieve prijzen.

Bovendien worden alle soorten jaloezieën tentoongesteld in een ruimte volledig hieraan gewijd. Dit zal u toelaten om de beste modellen, hun kenmerken te bekijken en analyseren welke het beste zou passen bij uw interieur.

Om de inrichting van uw ramen te voltooien, kan u ook een volledig assortiment van gordijnroedes, rails en accessoires bezien in de showroom.

Het huis Au Coin Vert werkt uitsluitend met Europese partners.

 

2015
Van metingen tot installatie, alles wordt door ons huis uitgevoerd
 

Na uitwisseling van ideeën en adviezen in onze showroom, zal een schatting op basis van je metingen worden voorgesteld.

Isabelle zal met plezier bij u langskomen ter bevestiging van de relevantie van uw keuzes en de correctheid van uw metingen.

De confectie van uw raamdecoratie, of het nu gordijnen, overgordijnen of jaloezieën zijn, zal gebeuren in de werkplaats boven de toonzaal.

Indien gewenst zal Stefaan zorgen voor het installeren en/of het ophangen van uw bestelling aan uw ramen.

 

Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
op afspraak
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 16:00
Tel - 0467 073 198 - 02 511 24 46 - mail aucoinvert@skynet.be - Parking en lift van het Poelaertplein op 200 m
bottom of page